Repassant Incooltura… I a punt per nous reptes!

Tot just baixar de l’avió la meva amiga Elena Canseco em va preguntar si volía portar una secció de música al seu programa diari de ràdio a Cooltura FM, l’Incooltura Bé, de fet, tampoc m’ho va preguntar, sinó que ja directament va insistir i em fa fitxar perque li portés aquesta secció setmanal. Ei, i jo encantat!

Us posaré una mica en antecedents abans. Pels qui no ho sàpiguen, Cooltura FM és una emisora local de Sabadell que emet pel 96.7FM a Sabadell i pel 107.5FM a Barcelona. I fa poc també ha estrenat una nova pàgina web xulíssima. Us recomano que hi dongueu un cop d’ull, i ja que hi sou, que la aneu controlant, que allà hi ha bona gent.

La secció de música de l’Incooltura ja es va acabar, però aquí us deixo els podcasts de la gent que va passar pel programa. Falta els del grup GAS, uns tios de L’Hospi molt macos que canten en mandarí. Sí, sí, en mandarí! Però si això, us remeto a la seva web per si voleu escoltar alguna cosa que valgui la pena i que la podeu visitar aquí.

Si us interessa, tots aquests grups tenen Bandcamp, Twitter, Facebook i el que faci falta. Per la meva part només he de dir que va ser un plaer poder entrevistar-los a tots la temporada passada.

La Legendaria Família Stinson (07/05/2013)

GAS (15/05/2013)

Lo Penjat de la Guitarra (23/05/2013)

Bulma (30/05/2013)

Inspira (06/06/2013)

Àlex Torío (04/07/2013)

I això és més o menys el que va donar l’Incooltura. Podría haver donat més? Doncs sí. Sempre es pot millorar i sempre es pot anar endavant. És més, ara aprofito per anunciar que tornareu a sentir-me en breu en un nou projecte que el Roger Mateu Termens ha endegat amb molta trempera i força i que aquesta mateixa setmana tindrem el part fort després d’un temps llarg de gestació.

El projecte al final es dirà 24Segons ràdio (o Ràdio 24 Segons, ara no t’ho sabría dir. Si vols t’ho miro, però no t’ho podré dir fins demà) i és de bàsquet. De retransmetre partits de bàsquet per Internet. I no, no en tinc ni puta idea, de bàsquet. Però en fí, per algun lloc es comença. De moment aquesta setmana (demà i demà passat) anirem a Girona a retransmetre la final de la Lliga Catalana.

Que com ho podreu sentir? Eeh. Doncs… Eeeh… Doncs crec que precisament aquests dos dies encara ho tindrem de prova. Que si tenim web? Eeeeh… Facebook? Eeeehhh…

Ei, tranquils, que això s’arregla amb una connexió wifi i un parell d’hores. Lo de la imatge gràfica per anar fent fijo que serà alguna cosa cutre, però en una setmana ens hi posem i tenim tot l’operatiu de xarxes socials muntat.

Que com ho pagarem tot això? Bé, doncs estem esperant Verkami… Perque anar a buscar un crèdit a un banc com que no. Potser et donaràn la pasta, però el senyor director del banc no t’escoltarà per la ràdio/app/internet després, és a dir, no li interessa que et facis gran, sinó que li tornis la pasta. I després que passi això només volen que els hi facis cunyes de ràdio. Por el interés que te quiero, Andrés. I ja sabeu què en penso, dels interessos…

En fí, que venen dies de reptes macos. I que AH SÍ CALLA QUE HE DE DIR QUE TINC UN NOU CLIENT!

Es diuen Vieta. I fan coses d’audio i molen molt. I no ho dic perque em paguin (ullet-ullet). Però son bona gent. Sempre em conviden a tabac.

Doncs això per ara. Ja us aniré explicant més.