Nou bloc. Sobre castells. En anglès.

De fet, va ser idea meva, però l’empenteta me la va donar el meu professor d’anglès, que ens ho posa com a deures.

Es diu “Strength, balance, courage i seny” i de moment ja té una entrada, la primera. En els propers dies la hauré d’anar actualitzant (fixeu-vos-hi bé: “la hauré d’anar actualitzant”) perquè aquest bloc son els deures que em posen.

Portada de Strength, balance, courage i seny
Portada de Strength, balance, courage i seny. El primer vídeo ho peta molt.

I ara hi haurà qui digui: “Però a veure, Marquitus… Tu encara fas anglès?”.

Doncs sí. Al Col·legi de Periodistes. English for journalists, es diu la cosa. Més que res perque l’anglès es perd si no el fas servir, i com que hem nascut en un país on pronunciar bé queda pedant, sempre em queda aquest raconet de món per poder dir “WHATEVER” com ho fa la pija insuportable de la Miranda Makaroff.

En fí, si voleu, podeu aneu passant…